.PLANT ET TRÆ

torsdag den 23. januar 2014

Kom i gang som selvstændig.

I Århus er der kommet et nyt tiltag, hvor kommunen låner penge til kontant hjælps modtagere. Meget tyder på at snart følger flere kommuner efter. 


Tit er det meget svært a låne penge af banken. Selv små beløb kan være svært at få ja til. Banken ser ikke positivt på nogen som er komme helt derud, hvor man skal have offentlig støtte.

Pernille er en af dem som har benyttet sig af tilbudet (Se TV-Avisens link nederst) og har startet klinik op sammen med salg af produkter fra Forever Living. En rigtig god kombination, som giver nye muligheder. Forever Living er et Network Marketing selskab, som tilbyder mini forretninger til alle. Jeg har selv erfaring i den type forretning og hvis du overvejer at gøre det samme så er du velkommen til at tage kontakt.

Tilbudet fås i Århus kommunen, men der er et ligende i København. Men mange kommuner har vist interesse for modellen og tilbudet kommer sikkert snart mange andre steder.

Men bor du ikke i en af disse kommuner, ja så kan du faktisk blive selvstændig for et par tusind og så bygge din forretning op trin for trin.

Da det er meget svært at få job, ja så kan en fremtid som selvstændig, måske være løsningen.


TV-Avisens link  (Starter efter ca. 21 minutter)

Kan du tænke dig at starte som selvstændig så klik her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar