.PLANT ET TRÆ

torsdag den 5. februar 2015

Du kan stoppe kræft.

Denne artikel er måske den mest vigtige læsning for dig i hele dit liv. Jeg har set et videeo på TED talks med forsker William Li. Han fortæller hvordan man kan sulte kræft ved at stoppe blodet ud til kræft cellerne. En proces som hedder Angiogenesis..


Men det mest vigtige er at det er noget du selv kan gøre. Både for at forbygge og for at helbrede dig selv.

Du har måske hørt det før men her er beviset på at det virker.

Hvorfor fortæller jeg dig dette? Fordi i samme video bliver nævnt det aktive stof i druer kaldet Resveratrol. Du har sikkert hørt om det gode i rødvin og de gode egenskaber derfra. Alene Resveratrol kunne give en forbedring på 60 % så det er helt klart et stof man skal kikke nærmere på.

Men jeg lægger ikke skjul på at jeg kender rigtig godt til dette naturlige stof. Jeg forhandler nemlig et produkt, som indeholder samme mængde Resveratrol som der er i 30 flasker rødvin. Ønsker du mere information om dette så send en mail til infohobro (A) gmail.com

Det er helt op til dig at benytte dig af disse informationer, men kræft er en af de sygdomme som rammer næsten alle på et tidspunkt. Det kan være dig selv eller en i din familie så hvorfor ikke være på forkant og gøre noget før det er for sent.

Del venligst denne artikel, tak.

Se video her: http://www.ted.com/talks/william_li#t-15976

Ingen kommentarer:

Send en kommentar